Skip to content
We do it, for you.  WHATSAPP

Weer geslaagd

  • René Vetjens
BS&i Mechatronics Certificaat ISO 9001

We zijn geslaagd voor onze 2e 3 jaarlijkse certificatie voor ISO 9001:2015 door TÜV. Best spannend. Want BS&i Mechatronics is inmiddels gegroeid en ook onze organisatie heeft zich verder ontwikkeld. Het aantal medewerkers is toegenomen evenals de omvang van ons bedrijf. We zijn dan ook erg blij met dit resultaat.
3 jaar geleden behaalde BS&i Mechatronics voor het eerst ons ISO 9001:2015 certificaat. Een beloning van hard werken. Waarbij wij een kwaliteitssysteem bouwden met het oog op slechts 2 medewerkers. Na 2 tussentijdse audits was het tijd voor een nieuwe 3 -jaarlijkse certificatie. Op 15 januari 2021 vond deze plaats.

Bijzondere audit

Het bijzondere aan deze audit was dat deze geheel online plaats vond via een videoverbinding. Dit in het kader van het Coronavirus. Bovendien nam ook onze Manager Operations Sem Kaiser voor het eerst deel aan deze audit. Vooraf hadden we de gevraagde documenten opgestuurd. Deze kwamen uitgebreid aan bod. Bewijslast werd getoond door documenten voor de webcam te houden zodat de details door de auditor konden worden genoteerd.
In een aantal specifieke gevallen liep Sem met de videoverbinding op zijn mobiele telefoon door de werkruimte om verschillende onderwerpen en vragen toe te lichten. Op verschillende onderwerpen werd ingezoomd om de status goed te kunnen vaststellen.

Compliment

Aan het einde van de dag werden we gecomplimenteerd met de volwassenheid en compleetheid van ons kwaliteitssysteem. Met 2 opmerkingen werd de audit afgesloten. Voor ons voelt het als een milestone waarbij we mogen stellen dat ons kwaliteitssysteem zich heeft bewezen.

René Vetjens

×