Skip to content
We do it, for you.  WHATSAPP

Nieuw adres

  • René Vetjens
BS&i Beemdstraat 26 Helmond

Vanaf 1 februari 2021 hebben we een nieuw adres. We hebben een bedrijfshal gevonden waar BS&i Mechatronics zich verder kan ontwikkelen. Het betreft een nagenoeg nieuw en modern pand. Dit geeft BS&i Mechatronics de mogelijkheid om haar klanten nog beter van dienst te zijn. Bovendien geeft dit pand ons de uitstraling die wij zoeken en dat bij onze ambities past.

Het adres is: Beemdstraat 26, 5711 CV Someren. Een kwartiertje rijden van Helmond. Vanaf de A67, afrit 35 – Someren-Lierop-Helmond,  zijn we binnen 5 minuten rijden bereikbaar.

Januari 2021 is onze verhuismaand en vanaf 1 februari 2021 zijn we officieel verhuisd. Ook tijdens de verhuisperiode zullen we onze klanten blijven bedienen.

Voor onze klanten

Op onze nieuwe locatie kunnen we onze klanten maximaal bedienen, zoals zij van ons gewend zijn en nog beter. Voor regelmatig terugkerende producten richten we vaste assemblagelijnen in. Dit garandeert snelle en voorspelbare leveringen en is een goede basis voor een beheerste kwaliteit. Door voldoende opslagruimte kunnen we nu voor onze klanten ook de voorraden beheren.

Faciliteiten

Om stof te beperken, wordt de hal voorzien van een gladde en licht gekleurde epoxyvloer. De hal is bovendien voorzien van vloerverwarming waardoor blowers ontbreken. Hierdoor vinden geen onbedoelde luchtverplaatsingen plaats. Door het ontbreken van blowers heerst er een rustige werksfeer. Dit komt de concentratie van de monteurs en dus het werk ten goede.

De hele hal wordt voorzien van ledverlichting. Hierdoor ontstaat een helder zicht met 500 Lux aan licht op de werkplek. De montagelocaties voor elektronica hebben voorzieningen om ESD-veilig te werken. Naast de montage- en opslaglocaties worden in de hal ruimtes ingericht voor onze modelshop en het meetlab. De modelshop is bedoeld voor het repareren en modificeren van producten. Bovendien geeft de modelshop ons de mogelijkheid om tooling te maken. Het meetlab wordt ingericht voor mechanische, elektrotechnische en elektronische metingen.

Het pand is zo opgezet dat we een doorlopende goederenstroom kunnen bewerkstelligen. Onderdelen en materialen komen binnen bij de goederenontvangst. Daarna worden zij samengebouwd in de montage en verlaten het pand via de expeditie. Voor bulkopslag wordt een appart magazijn ingericht. Opslag van materialen en onderdelen voor de lopende orders bevindt zich bij de montagelocaties.

Naast de grote montagevloer van 475 m2 is de hal voorzien van een mooie en lichte kantoorruimte. De aparte kantine geeft onze medewerkers de mogelijkheid om op een plezierige wijze te lunchen. In de spreekkamer kunnen wij onze relaties op een plezierige en vertrouwelijke wijze ontvangen.

Professionalisering

Door het gebruik van de nieuwe bedrijfshal aan de Beemdstraat 26 te Someren gaat BS&i Mechatronics een volgende professionaliseringslag maken. Het is een werklocatie die past bij onze ambities en die onze uitstraling op een positieve wijze versterkt.

René Vetjens

×