Skip to content
We do it, for you.  WHATSAPP

Onze nieuwe locatie

  • René Vetjens
BS&i Beemdstraat 26 Someren

Met trots kunnen wij melden dat wij verhuisd zijn naar onze nieuwe locatie in Someren. Het pand is berekend op groei zodat BS&i Mechatronics zich de komende jaren verder kan ontplooien. Dit moderne en jonge pand biedt ons alle mogelijkheden om onze klanten nog beter en sneller van de dienst te zijn. De sfeer in het pand is zeer plezierig.

Perfecte ligging

Het pand ligt 5 minuten rijden van de A67 en is zodoende perfect ontsloten om onze klanten snel te bereiken. Door deze perfecte ligging in de Brainport regio is onze locatie gemakkelijk te vinden voor onze relaties die bij BS&i Mechatronics te gast zijn. De buitenkant van het pand heeft een frisse moderne en open uitstraling. Hetgeen perfect past bij wij als BS&i Mechatronics willen zijn.

Perfect uitgerust

De montageruimte is 475 m2 groot, voorzien van vloerverwarming, een gladde topcoating en helder ledverlichting. De grootte van de werkvloer is een basis voor de verdere groei van de omzet. Bovendien biedt deze ruimte de mogelijkheid om onze interne logistiek verder te verbeteren. Door de aanwezigheid van 2 roldeuren is een goedrenstroom mogelijk met een gescheiden ontvangst en expeditie. Door de toegenomen opslagmogelijkheden kunnen wij meer materialen en producten voor onze klanten op voorraad houden.
De ledverlichting biedt de monteur de onmisbare hoeveelheid licht op het werkblad van de montagetafels. Hierdoor is ieder detail van het samen te stellen product goed zichtbaar. Waarbij de lichte topcoating op de vloer zorgt voor een stofarme omgeving. Bovendien reflecteert de vloer door de lichte kleur het licht perfect om nog meer lichtopbrengst op de werkplek te verkrijgen.

Multidisciplinair

De montageruimte is multidisciplinair ingericht. Zo bevat deze ruimte naast de montageplekken ook een ESD-ruimte die speciaal ingericht is voor het werken aan ESD gevoelige componenten en producten. Deze ruimte is voorzien van een ESD-veilige vloer en werktafels. In deze ESD-ruimte kunnen ook metingen aan elektronica worden uitgevoerd.
In een speciaal ingericht deel van de montageruimte is apparatuur aanwezig voor mechanische bewerkingen voor het maken van (montage)mallen, prototypen en aanpassen/modificeren van producten. Deze nieuwe werklocatie is bovendien voorzien van de benodigde kantoorfaciliteiten voor het Bedrijfsbureau, de directie en kantine alias spreekkamer. Al met al de locatie voor ons om een volgende fase van de ontwikkeling van BS&i Mechatronics in te gaan.

René Vetjens

×