Skip to content
We do it, for you.  WHATSAPP

Op deze pagina vertellen klanten hoe zij ons ervaren. Het is een terugkoppeling waaruit de waardering blijkt van klanten voor onze manier van werken. Vandaar dat wij deze klantervaringen graag delen. Neem gerust contact op. Ook als u een een vraagstuk heeft waar u niet uitkomt.


Sunrise Medical

Wij werden door BS&i Mechatronics benaderd en na een korte presentatie en rondleiding hebben we een testorder geplaatst. Hieruit is een vervolg gekomen.
Inmiddels hebben zij verschillende voor ons belangrijke vraagstukken opgelost.
Door de kennis en ervaring van BS&I Mechatronics op de door ons gevraagde levering en aanpassing van producten kunnen zij snel en adequaat leveren. Het is een sterk bedrijf dat er alles aan doet om de klant tevreden te houden. BS&i Mechatronics komt de gemaakte afspraken altijd na. Ze hebben zeer korte responsetijden en zijn erg klantgericht.
Er is altijd een korte lijn en er wordt goed geluisterd en mee gedacht naar wat ik nodig heb.

Pim Warringa,
Tactical Buyer

Lopital

BS&i Mechatronics benaderde ons om met hen samen te werken. In een aantal gesprekken kreeg ik het vertrouwen in de ervaring en kennis van BS&i Mechatronics. Ik besloot een eerste kleine opdracht te plaatsen omdat je nooit weet of het goed gaat.
Dit ging echter vanaf het begin boven verwachting en hierom besloot om dit verder door te zetten naar nieuwe opdrachten.
BS&i Mechatronics heeft een goede basis en veel kennis in huis en een betrouwbare levertijd. De opdrachten worden serieus aangepakt. Zij denken met je mee en altijd vooruit en daarmee zijn ze zeer klantgericht.

Hans Vermeer,
Manager Operations

Zest Innovate

Wij zijn René Vetjens van BS&i Mechatronics tegengekomen op een netwerkborrel.
Op een gegeven moment hadden wij zelf geen tijd voor het samenstellen van een product en snel iemand nodig. Daarop besloten we hem te contacteren. BS&i Mechatronics pakte de situatie meteen voortvarend waardoor we snel door konden gaan met leveren.
Wij ervaren BS&i Mechatronics als een bedrijf dat het graag goed wil doen voor haar klanten. Zij komen hun afspraken altijd na. Het is een betrouwbare partner met korte lijnen en een snelle responsetijd.

Cyrille Gradus,
Directeur Eigenaar

ACE Wikkeltechniek

Via een relatie in mijn netwerk werd ik op BS&i Mechatronics gewezen. Hij gaf aan dat ik een keer met René in gesprek moest gaan. Die aanbevelingen krijg ik vaker maar dit keer bleek het een waardevolle tip te zijn.
Inmiddels werken we samen en heb ik BS&i Mechatronics leren kennen als een flexibele speler op het gebied van assemblage werk. Er is een vriendelijke en kennisvolle relatie ontstaan. BS&i Mechatronics blijkt veel ervaring en kennis in huis te hebben.
Zij denken graag door, ook al weten zij hij het antwoord niet meteen. Dan helpen zij met het zoeken totdat de oplossing gevonden is.

Eduard Lebbink,
Directeur Eigenaar

We-Mobile

Voor het samenstellen van een nieuw product was ik op zoek naar een bedrijf in de regio Eindhoven. BS&i Mechatronics werd genoemd door een relatie in mijn netwerk. Omdat het altijd de vraag is of je krijgt wat beloofd wordt, heb ik meerdere bezoeken aan BS&i Mechatronics gebracht. Hierdoor kreeg ik het vertrouwen en de overtuiging dat er duidelijk sprake is van de ervaring en de morele instelling die ik zocht.
Ik ben ook met andere bedrijven in gesprek geweest, maar uiteindelijk met BS&i Mechatronics in zee gegaan. Dit blijkt een goede keuze te zijn. Mijn indruk van een positief, laagdrempelig en professioneel bedrijf dat de klant altijd op één plaatst, wordt volledig waargemaakt.

Coen Vermeulen,
Directeur Eigenaar

×