Skip to content
We do it, for you.  WHATSAPP

Onze leerling van de Praktijkschool Helmond

  • René Vetjens
BS&i en Praktijkschool Helmond
René en Daimion

Daimion is onze eerste leerling van de Praktijkschool Helmond.  Hij volgt een leerwerkstage bij BS&i Manufacturing voor 2 dagen in de week. Op donderdag en vrijdag. Zijn mentor Paul Verhees van de Praktijkschool Helmond maakte een tour langs diverse Leerbedrijven en maakte hierover een verslag. Onderstaand is ons deel van dat verslag weergegeven. Het volledige verslag is te lezen op de site van de Praktijkschool Helmond. Volg deze link.

———–

BS&I Manufacturing
Het is lekker rustig bij het nog jonge bedrijf BS&I Manufacturing. Stilte voor de storm, weet de ambitieuze ondernemer René Vetjens. “Er komt zo nog een aantal jongens binnen. We staan sowieso nog in de beginfase van ons bedrijf; ik hoop dat we snel uit ons jasje groeien.” Aan een lange tafel werkt Daimion, 17 jaar. Drie dagen in de week gaat hij naar de Praktijkschool, op donderdag en vrijdag werkt hij aan de assemblage van mechatronische apparaten voor de toeleveringsindustrie. Het is pas zijn tweede werkdag. “Ik vind het heel leuk werk. Natuurlijk is het even wennen, maar dit werk doe ik graag. Solderen, monteren, lekker met techniek bezig zijn.” René kijkt tevreden toe. “Ik ben heel tevreden. Geef mij maar meer van dit soort leerlingen, hij doet het werk op zijn sloffen. Eén keer uitleggen en hij heeft het al in de vingers. Ik ben echt aangenaam verrast.”

————

Hebt u naar aanleiding van dit artikel vragen, neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bezoek ook onze website op www.bseni.nl.

René Vetjens

×