Skip to content
We do it, for you.  WHATSAPP
BS&i Mechatronics ISO 9001 certificaat

ISO 9001: 2015

  • René Vetjens

BS&i ManufacturingGecertificeerd met 0 afwijkingen. Op 4 januari van dit jaar heeft TÜV ons kwaliteitssysteem doorgelicht t.o.v. de norm ISO 9001: 2015. Na een dag onderhavig te zijn geweest aan de kritische blik van 2 auditoren, waarvan 1 trainee, bleek dat er geen afwijkingen waren geconstateerd. We werden zelfs gecomplimenteerd met de consistentie van ons kwaliteitssysteem en de wijze waarop dit is uitgevoerd.

Dit compliment en de certificatie is voor onze organisatie een grote opsteker en bevestigt onze insteek om kwaliteit hoog in het vaandel te hebben. Belangrijk is dat onze klanten ervan uit mogen gaan dat wij per definitie kwaliteit leveren. Op een professionele wijze. En dat bevestigt deze certificatie. We mogen ons nu scharen onder de gecertificeerde bedrijven.

Deze certificatie is nog maar het begin. Wij willen kwaliteit naar een hoog niveau tillen, zonder dat onze klant daar extra voor betaalt. Wij willen dat onze klant zegt: als het bij BS&i Manufacturing gemaakt is, dan is het perfect.

Dit resultaat hebben wij in een extreem korte tijd gerealiseerd. Wat eens te meer aantoont dat wij kwaliteit als geen ander beheersen. Hebt u naar aanleiding van dit artikel vragen, neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bezoek ook onze website op www.bseni.nl.

René Vetjens

×