Skip to content
We do it, for you.  WHATSAPP

ISO 13485 certificaat

  • René Vetjens
ISO 13485 BS&i Mechatronics

BS&i Mechatronics heeft het ISO 13485: 2016 certificaat behaald. En daar zijn we trots op. De aanleiding hiervoor is dat steeds meer bedrijven een beroep op ons doen om medische apparaten samen te stellen en te testen. Hiermee ondersteunen wij onze klanten om te voldoen aan de MDR (EU) 2017/745.

Sterke organisatie

Om het certificaat te behalen hebben we onze organisatie en werkwijzen op verschillende fronten en niveaus aangepast. Dit alles gericht op het verminderen van risico’s in de breedste zin van het woord en gericht op de veiligheid van de gebruikers van medische apparaten.

Naast de invoering van het ISO 13485 certificaat zijn we reeds in het bezit van het ISO 9001 certificaat en een goed functioneren ERP-systeem. Dit heeft geleid tot een sterke organisatie die voorbereid is op de toekomst. Daarmee hebben onze gemotiveerde medewerkers alle tools in huis om onze klanten maximaal te bedienen en tevreden te stellen. Zie ook onze webpagina Klanten vertellen.

Onze sterke organisatie levert ons bovendien veel voordeel op bij het ondersteunen van onze klanten met niet medische apparaten. Zij hebben profijt van het leerproces dat wij hebben doorgemaakt om onze prestaties te optimaliseren.

Brede productportfolio

Het toenemende aantal medische apparaten heeft tot een verbreding van onze productportfolio geleid. Door onze kwalitatief hoogwaardige organisatie is ook de interesse toegenomen bij niet-medische klanten. Bovendien zien we dat onze diensten voor “modificatie” en “reparatie” eveneens zijn toegenomen. Het inkopen van materialen, componenten en onderdelen heeft dit jaar een sterke vlucht genomen. Blijkbaar hebben onze klanten ontdekt dat hen dit veel voordeel oplevert.

Onze kracht

Al met al is onze kracht om onze klant maximaal te bedienen en tevreden te stellen, toegenomen. Dit doe wij op zowel, technisch, logistiek als organisatorisch vlak gecombineerd met een plezierige en persoonlijke wijze van samenwerken. Hetgeen waarmee onze klanten ons regelmatig complimenteren.

René Vetjens

×