Skip to content
We do it, for you.  WHATSAPP

Hotspot 13 juni 2020

  • René Vetjens

Zaterdag 13 juni 2020 neemt BS&i Mechatronics voor de 2e keer deel aan de Hotspot. Deze activiteit wordt tijdens de Dutch Technology Week (DTW) georganiseerd door Hightech Helmond – De Peel.

Dit jaar is Formula-Air in Beek en Donk het bedrijf waar de Hotspot plaats vindt. Een technologie-event waar meer dan 40 bedrijven onder één dak te vinden zijn. Hier kunnen kinderen en jeugd kennis maken met verschillende vormen van techniek. Hotspot Hightech Helmond – de Peel in juni 2019 bij Franke Nederland was wederom een enorm succes! Bekijk hier de aftermovie van Hotspot Hightech Helmond – de Peel 2019!

Maakbedrijven uit regio de Peel vormen samen Stichting Hightech Helmond- de Peel. In deze stichting zijn ruim 50 bedrijven en onderwijsinstellingen verenigd, met als gezamenlijk doel het interesseren van verschillende doelgroepen voor techniek, met name kinderen en jeugd, en daarmee voldoende nieuwe aanwas genereren voor de technische sector in de Peelregio.

Hebt u naar aanleiding van dit artikel vragen, neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Of bezoek onze website op www.bseni.nl.

René Vetjens

×