skip to Main Content
Strong In Manufacturing. Bel ons vandaag nog! +31(0)492 830126
BS&i René Vetjens

Graag wil ik mij aan u voorstellen.

Mijn naam is René Vetjens, eigenaar en oprichter van BS&i Mechatronics. In dit bedrijf komen mijn kennis, ervaring en inzichten bij elkaar die ik heb opgedaan in de producerende industrie na mijn studie Natuurkunde. Het betreft een stapeling van verschillende ervaringen bij kleine toeleveringsbedrijven (jobbers), system suppliers (first tier suppliers) en OEM-bedrijven. Als researcher, manager, zelfstandig ondernemer, consultant, interim-manager en trainer ben ik met een veelvoud aan productietechnologieën en organisatieconcepten vertrouwd geraakt.

In het bijzonder in mijn consultancyperiode heb ik een grote verscheidenheid aan bedrijven geholpen met het verbeteren van de technische en organisatorische prestaties. Dit leerde mij veel over organisatiestructuren, managementmethoden, menselijk gedrag, technologie, productontwikkeling en in het bijzonder productieprocessen en -technieken.
Omdat technologie mij mateloos blijft fascineren is BS&i Mechatronics ontstaan. Het maken van producten en bouwen van apparaten geeft mij veel voldoening. Waarbij ik ervan overtuigd ben dat het in de praktijk brengen van mijn in decennia opgedane kennis en vakmanschap meer dan ten goede komt aan onze klanten.

Mijn droom is om BS&i Mechatronics neer te zetten als een uitdagend bedrijf in de regio. Als een steun en toeverlaat voor onze klanten die ervaren dat zij altijd een beroep op ons kunnen doen.

Hebt u een productie gerelateerd vraagstuk? Bel mij dan gerust. Ik ben graag bereid mee te werken aan een voor u passende oplossing.

Met vriendelijke groet,
René Vetjens
0654764126

Back To Top