skip to Main Content
Strong In Manufacturing. Bel ons vandaag nog! +31(0)492 830126

Assembleren en testen

Dit doen wij in kleine tot middelgrote series van 1, 10 tot bijvoorbeeld 500 stuks. Waarbij series onderling van grootte mogen variëren en deelleveringen mogelijk zijn. Wij hebben onze processen hierop ingericht met grote aandacht voor reproduceerbaarheid en beheersbaarheid.

U heeft als klant een grote inbreng in de assemblagemethode. In combinatie met onze competenties op productietechnisch vlak levert dit uitstekende resultaten op. Het lukt ons om onze klanten altijd te helpen, ook bij de complexere vraagstukken.

De toegepaste productiemethoden zijn afgestemd op de vraag. Het op verzoek overnemen van een specifieke door de klant ontwikkelde productiemethode is vanzelfsprekend.

Ter ondersteuning van het assemblageproces bieden wij u kennis en ervaring op een breed spectrum aan vakgebieden zoals metaal, kunststof, elektronica, optica, software, ict, sensoriek, hydrauliek en pneumatiek. Wij beschikken over een heldere, schone en moderne assemblageruimte met ESD (Electrostatic Discharge) veilige voorziening voor een verantwoorde verwerking van elektronica.

Door onze kennis van het produceren van componenten, technologiebreed, kunnen wij leveranciers selecteren en begeleiden t.b.v. van het voor u inkopen van onderdelen, bewerkingen en modules. Een breed netwerk van componentenleveranciers staat ons hiervoor ter beschikking.

Bel ons vandaag nog op 0492 830126 of stuur een mail naar contact@bseni.nl

Back To Top